Defragmenteren

 

Smart Defrag

Smart Defrag is een snel defragmentatieprogramma, dat tevens een van de hoogstgewaardeerde Windows-applicaties is. Dit programma zorgt er voor dat je computer weer snel wordt. Doordat je telkens programma's installeert en verwijderd is je harde schijf niet meer geoptimaliseerd waardoor je computer steeds trager wordt. 

 

 

Rating: 3.2 sterren
5 stemmen

 

Defraggler

Disk Defragmentation

Defraggler

 

Defraggler defragmententeert in één klap een schijf óf individuele bestanden daarvan. Dit is een optie die van pas komt als je van tevoren al weet dat het niet nodig is je volledige hard disk aan te pakken. Aan de hand van een grafische weergave zie je hoe gefragmenteerd je schijf is. Pak wel even de legenda erbij, want anders blijft de gezellige verzameling gekleurde blokjes een nietszeggend plaatje.

Defraggler is een gratis applicatie voor het defragmenteren van je harde schijf. Windows bevat de standaardapplicatie Schijfdefragmentatie voor het herindelen van je harde schijf, maar Piriform biedt een alternatief. Met het lichte programmaatje herstructureer handig je schijf.

 Maak een Gratis Website met JouwWeb