Malware

IObit Malware Fighter is de opvolger van IObit Security 360. De producent claimt dat Malware Fighter goed samenwerkt met (en een goede aanvulling is op) alle bekende anti-virus software.

IObit Malware Fighter Free is de nieuwe gratis anti-spyware software van de makers van Advanced SystemCare Free. Malware Fighter beschermt - ook realtime - tegen spyware, adware, trojans, keyloggers, bots, wormen en hijackers. Ook hulp van de cloud wordt hierbij ingeroepen.

IObit Malware Fighter Free scant uw pc op diverse soorten malware en biedt ook realtime beveiliging door middel van de Startup Guard, Browser Guard, Network Guard, File Guard en Cookie Guard (de betaalde versie heeft nog wat extra bescherming). Updates zijn gratis, maar in de gratis versie van IObit Malware Fighter worden die alleen bij de start van het programma - of handmatig - uitgevoerd.De interface van IObit Malware Fighter is simpel en overzichtelijk. Net zoals veel beveiligingssoftware tegenwoordig maakt Malware Fighter gebruik van Cloud Computing om zo op een snelle manier nieuwe bedreigingen te kunnen herkennen.

Rating: 3.4 sterren
5 stemmen

 

Hitmalware

Krachtige en eenvoudige tools om virussen en spyware sneller te stoppen. Best Antivirus 2012

 

Overzicht
 • Aanbevolen antivirus Krachtige, eenvoudige en bekroonde technologie om virussen en spyware te stoppen
 • Gebruiksvriendelijk Stop virussen en spyware eenvoudig met meerlaagse, bekroonde beveiliging
 • Gratis ondersteuning Gratis ondersteuning voor alle abonnees.
 • 100% garantie 100% 30 dagen geld-terug-garantie.
 • Altijd nieuw! Dankzij automatische bescherming beschikt u tijdens uw abonnement altijd over de meest up-to-date versies van onze producten.
Voordelen
 • Geavanceerde beveiliging tegen virussen en spyware
 • Blokkeert sneller bedreigingen met gedragdetectie
 • Maakt surfen en online winkelen veiliger
 • Snellere scans met de cloud
 • NIEUW! Werkt in Windows® 8
 • Beschikbaar in 13 talen Deens, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Fins en Zweeds.
Schermafbeeldingen
Hit Malware Schermafbeeldingen
Rating: 2.3333333333333 sterren
3 stemmen


HitmanPro 3 - de alleskunner tegen schadelijke software

HitmanPro 3 is een razendsnel alles-in-één programma om virussen, spyware, Trojaanse paarden, rootkits en ander malware op te sporen en te verwijderen. Met HitmanPro 3 weet je binnen enkele minuten of je PC geïnfecteerd is met schadelijke software.
Onderzoek wijst uit dat veel computers geïnfecteerd zijn, zelfs als er een volledig bijgewerkt beveiligingssuite geïnstalleerd is. Een combinatie van verschillende anti-malware programma's is nodig om besmetting te voorkomen en alle infecties te kunnen verwijderen.

Windows XP/2003/Vista/2008, Windows 7 en Windows 8

Onbeperkt gratis scannen en met gratis 30-dagen licentie om aangetroffen infecties te verwijderen

Maak een Gratis Website met JouwWeb